2000 blomsterløg - hvor skal de sættes?

13. oktober 2018

Hvert år uddeler Aarhus Kommune blomsterløg til fællesråd og grundejerforeninger, som ansøger om det. Sidste år var vi heldige at komme med på tildelingslisten og satte i den forbindelse ca. 2000 krokusløg rundt om den grønne plads samt for enden af Vagtelvej/Fuglebakkevej.

Da vi i bestyrelsen tænkte, at det kunne være fint at sætte blomsterløg i den sydlige del af kvarteret, har vi igen i år ansøgt og fået tildelt 2 store kasser med krokusløg. 

Men hvis de skal i jorden er der brug for nogle aktive grundejere, som ser muligheden for at "forskønne" jord- og grøsfortovene i den sydlige del af kvarteret. Det kan evt. være ved alle vejkryds, hvor løgene kan sættes i rækker, runde cirkler eller på anden kreativ vis.

Løgene skal sættes i den kommende tid, så hvis der er af nogle af jer, der har lyst til at tage teten på sådan et projekt, eller har andre gode forslag til anvendelsen, vil vi gerne høre fra jer!

PS. Krokus blomstrer typisk i februar og marts - så om sommeren kan græsset gro og slåes som det plejer på de græsbeklædte fortove!