Nye aktivitetstilbud

4. marts 2018

Der er utroligt mange gode tilbud i Aarhus, men ofte er det lidt nemmere at finde tid til, hvis det sker lige i nærheden af ens bolig. Derfor vil vi lige gøre opmærksom på et par af de glimrende tilbud, som faktisk finder sted tæt på din hoveddør:

1. Cirkeltræning for kvinder på den grønne plads
Camilla fra Fuglebakkevej har startet et uformelt træningshold for kvinder op og kører cirkeltræning på den grønne plads. Følg med på Pip-kvarterets facebook-side og tilmeld dig, når Camilla laver et opslag for aktiviteten. 

2. Onsdags-travetur
Marianne fra Falkevej går tur i kvarteret og inviterer andre til at gå med - der er ingen tilmelding, men mød blot op ved den grønne plads på onsdage kl 16.15 og dem der kommmer, beslutter sig i fællesskab for en rute og går en tur sammen på af ca. 1- 1,5 timers varighed. 

3. Fællesspisning på Lokalcenteret
Lokalcenteret på Fuglebakkevej tilbyder en masse forskellige aktiviteter - herunder er der bl.a. åbent i caféen, hvor man kan nyde et godt måltid. Se de forskellige tilbud og arrangementer som lokalcenteret tilbyder  aarhus.dk/lokalcenterfuglebakken 

4. Legedage på den grønne plads
Jan og Mette fra Blåmejsevej har taget initiativ til fælles legedage på den grønne plads, hvor børn og barnlige sjæle kan mødes og møde nye venner. Følg med på Pip-kvarterets facebook-side og tilmeld dig, når Jan og Mette slår nye legedage op.