Ny trafikløsning

12. december 2016

På Fuglebakkevej gennemføres en ny trafikløsning inden jul.

Sammen med en gruppe grundejere på Fuglebakkevej har vi haft en positiv dialog med kommunen omkring en bedre trafikløsning på Fuglebakkevej.

Konklusionen har været, at det ikke som sådan er trafikmængden, der udgør et problem, men den hastighed, som der ofte køres med. Det har resulteret i ny trafikløsning, som vil betyde en langt mere sikker skolevej og samtidig færre gener fra fartglade bilister. Kort fortalt fjernes den eksisterende indsnævring og der åbnes op for kørsel i begge retninger på Fuglebakkevej - til gengæld etableres der er i første omgang 2 vejchikaner/pudebump og den tilladte hastighed reduceres til 40 km. zone.   

På sigt skal der sandsynligvis også ændres ved krydset Fuglebakkevej/Møllevangs Allé, som bliver en del af den kommende supercykelsti ind mod centrum. Det kan medføre yderligere fartdæmpende tiltag i dette kryds, som vil betyde at hele den sydlige del af Fuglebakkevej bliver endnu mere "rolig" at færdes på.

Fra bestyrelsens side og på vegne af beboerne på Fuglebakkevej, ser vi med stor glæde frem til at opleve, hvordan disse tiltag påvirker trafikken i de kommende år.

Vi vil naturligvis holde fast i den tætte og positive dialog med kommunen ift. gode trafikløsninger i hele kvarteret.

Klik på billederne herunder for at se detaljer i fuld størrelse:

vejbump Fuglebakkevej

 

vejbump detaljer