Ny i bestyrelsen

22. marts 2012

"Måske bare et naivt ønske"

Som nylig indvalgt i bestyrelsen har jeg gjort mig nogle tanker om, hvordan i alverden jeg havnede der.

Ja, jeg har endda spurgt mig selv: "Hvorfor overhovedet lade sig vælge ind i Grundejerforeningens bestyrelse og så endda som frivilligt medlem af selv samme forening? Jeg bor på Fuglesangs Allé og behøver jo slet ikke at være med".

Selvfølgelig skal jeg være med. Jeg synes nemlig det er hyggeligt at mødes i grundejerforeningen.

Jeg mener dog, der kunne tages initiativ til flere fælles arrangementer, og det er det, jeg gerne vil forsøge.

Jeg er selv meget glad for vores årlige fastelavns arrangement. Her er netop en god mulighed for at hygge sig lidt og få en god snak. Men er der ikke også plads til et par andre arrangementer?

Den tidligere bestyrelse har allerede taget initiativ til forskellige aktiviteter og det vil vi i den nye bestyrelse følge op på og tilmed se, om vi kan videreudvikle lidt.

Arrangementerne kunne f. eks. være en hyggedag på legepladsen, en skovtur, et spændende foredrag om området, køkken- haven, sund livsstil, håndarbejde, ukrudts- bekæmpelse, osv. osv. Alle muligheder er i princippet åbne - så har du et forslag, er du meget velkommen til at ringe til mig på 20 25 55 42 eller sende mig en email.

Et ønske om flere fællesarrangementer - med opbakning fra flere grundejere - er grunden til, at jeg er endt i bestyrelsen.

Måske bare et naivt ønske - men forsø-ges, det skal det, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Håber vi ses!

Mariann Padkær

Email: padde@mesk.dk
Mobil: 20 25 55 42