Multihus Møllevangs Nytårsquiz

20. december 2020

Multihus Møllevang vil gerne igen i år ønske alle et godt nytår med en lille familie- og corona-venlig aktivitet. Tag nytårshatten på, fyld champagne i drikkedunken og ønsk godt nytår til andre i samme outfit, som I møder på jeres vej.

Eventen er et kombineret billede orienteringsløb med en tilhørende familiequiz og der åbnes for ruten i Botanisk Have d. 31.12.2020 kl. 09.30 - hvis du er tilmeldt får du en sms med et link til kortet og svarside. Du kan gennemføre quizzen når du har lyst også i det nye år!

Tilmelding:
Send sms med holdnavn til tlf. 60196433 når du modtager  ���� er dit hold registreret.

Løbsinfo:

For at låse quizspørgsmålet op, skal du finde det rigtige sted på orienteringskortet og indtaste det korrekte bogstav fra det billede, som hører til stedet, på din mobiltelefon. Når du har indtastet det korrekte bogstav åbnes der for quizspørgsmålet. Du skal bruge din telefon gennem hele løbet så husk godt med strøm!

Hvis man finder den mest direkte vej mellem posterne er ruten ca. 2,5 km - du bestemmer selv om du går, løber, cykler eller tager løbehjulet.

Numrene på kortet angiver den pæl, som du skal finde. Vær derfor opmærksom på at Post 3 - godt kan ligge ved Pæl nr. 4 (altså cirkel markeret med 4 på kortet). Tiden starter når du indtaster det første bogstav.

>>> Husk at holde afstand til hinanden og de andre besøgende i Botanisk Have når du vælger at gennemføre ruten.<<<

Tip:

Når du trykker på linket i din sms vil der være endnu et link "Vis kort" - det kan være en fordel at have printet det hjemmefra - men det kan gennemføres rent på mobiltelefonen.

Præmie:

Hvis du poster en holdselfie på enten Facebook eller Instagram med  #multihusmøllevang senest kl. 12.00 d. 31.12.2020 deltager du i lodtrækningen om et champagnesæt (en til de voksne og en til børnene). Vinderen får direkte besked.

Se mere her