Pipkvarteret på Facebook

1. december 2015

Følg med på facebook.

Efter længere tids overvejelser, har vi valgt at oprette en gruppe på Facebook for alle i kvarteret. Her kan du nemt og hurtigt følge med i hvad der sker, og selv dele store og små nyheder.

Hjemmesiden vil stadig være den primære nyhedskilde og informationsarkiv, men med Facebook er det nemmere for alle at komme med input og tage del i fællesskabet. Vi sender stadig nyhedsbreve ud via email og leverer ligeledes en printet version til dem, der ikke har email eller blot ønsker en papirudgave. Men mere og mere kommunikation kører via internettet og Facebook er et rigtig godt sted til at inddrage alle brugerne af en gruppe - derfor prøver vi også at udnytte denne form for medie.

Gruppen er lukket - dvs. det kræver godkendelse for at blive medlem og derved kan man dele ting i gruppen som andre på Facebook ikke kan se. Det giver bl.a. mulighed for at fortælle om indbrud i kvarteret, fælles aktiviteter eller relevante projekter.

Det første projekt som vi håber flere vil deltage i udviklingen af, er det grønne område ved legepladsen på hjørnet af Nattergalevej og Falkevej. Stinne fra Nattergalevej har meldt sig som "projektleder" og vil meget gerne høre fra andre i kvarteret, der har lyst til at deltage i processen med at gøre det grønne område mere attraktivt og brugbart for børn, unge og ældre i kvarteret. 

Så hop med i gruppen på Facebook - se mere her: Link til Facebookgruppen  

facebook