Fredagshygge i grundejerforeningen

fredagskomsammen2017
TAK FOR SIDST - FREDAGSKOMSAMMEN 2021

Mere end 160 deltagere havde købt madbilletter og der var god kaffe samt gang i fredagsbaren den 10. september på den grønne plads. Foodtrucken Hverdagsmad leverede lækker aftensmad og der blev hygget med både skattejagt for børnene, bålhygge og snobrød.

Programmet:
17.00 Fredagsbaren åbner og Eventyrlig Coffee triller forbi med deres kaffecykel

17.30 Foodtrucken begynder at servere mad - vælg mellem en lækker  tortilla wrap eller den velsmagende chilli con carne

18.30 Velkomst fra grundejerforeningen

19.00 Foodtrucken lukker for servering

19.30 Bålfad tændes og der er fri leg og hygge

21.00 Fredagsbaren lukker


Køb billetter, hvis du vil spise med
Du kan købe madbilletter á 30 kr. per person på forhånd via grundejerforeningens MobilePay 85980 senest den 7. september. Husk at angive din adresse ved betalingen! Hvis du ikke har Mobile Pay, kan du kontakte Tove på 25 34 32 57 eller adm.fuglebakkenaarhus@gmail.com for at bestille madbilletter og afregne med kontanter på dagen.

Du får madbilletterne udleveret, når du ankommer og kan derefter bruge dem i foodtrucken, hvor du kan vælge mellem de to retter, så længe lager haves (der er naturligvis mad nok til alle, der har købt madbilletter, men vi kan ikke garantere, at der hele aftenen er 2 retter at vælge i mellem). 

I baren sælger vi sædvanen tro øl og sodavand, juice og kildevand á 10 kr. samt Asti til 50 kr. flasken.

Medbring gerne picnictæppet, festivalstolen, bålfad, brænde og snobrød eller skumfiduser, hvis der skal hygges rundt om bålet.

Vi håber derfor igen at se rigtig mange af jer - både børn og voksne - til en hyggelig aften på den grønne plads i selskab med naboer, genboer, bagboer og andre gode folk fra kvarteret. Se hvem der deltager på facebook-begivenheden

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen