Arrangementer

Grundejerforeningen afholder nogle få faste arrangementer hvert år: Generalforsamling, Fastelavnsfest og Fredagskomsammen, som er vores lille sommerfest.

Vi er dog altid friske på, at hjælpe med at stable andre arrangementer på benene i samarbejde med en eller flere engagerede medlemmer. Det kunne f. eks. være en hyggedag på legepladsen, en skovtur, et spændende foredrag om området, køkkenhaven, sund livsstil, håndarbejde, ukrudtsbekæmpelse, osv. osv. Alle muligheder er i princippet åbne - så har du et forslag eller gode idéer til små såvel som store arrangementer eller aktiviteter, der har interesse blandt grundejerforeningens medlemmer, er du altid velkommen til at kontakte den arrangementsansvarlig (se kontaktoplysninger her).

Hvis du har lyst til at give en hånd med ved at af de faste arrangementer, er det også altid muligt at komme på banen! Der stilles ingen krav om, at du skal være en del af bestyrelsen eller sidde fast med i arrangementsudvalget - engagement og enhver lille hjælp modtages med stor taknemmelighed.